Fa | En

درباره ما

تاریخچه

در سال 1332، بیش از نیم قرن پیش نوعی شیرینی به روش سنتی توسط آقای محمد علی بگلری تولید گردید که بعد ها با نام کلوچه نوشین به مصرف کنندگان عرضه شده است .
در سال 1353 با تاسیس شرکت نوشین فرد اولین ماشین کلوچه سازی با پیشنهاد و همکاری آقای بگلری طراحی و ساخته شده که ایشان را بعنوان پایه گذار صنعت تولید کلوچه در ایران معرفی نموده است

کم کم با پیشرفت تکنولوزی و طراحی و ساخت فرهای تونلی پخت کلوچه توانستند تحولی دیگر را در تولید انواع کلوچه بصورت اتوماتیک ایجاد نمایند و بدینوسیله نام شهرستان لاهیجان را بعنوان شهر کلوچه نوشین در ایران و جهان بشناسانند .
زنده یاد بگلری با خلاقیتی شگفت در تولید انواع شیرینی مانند کوکی و براونی و .........ذائقه را به طرف محصولات نوشین جذب نموده و همواره در تولید کلوچه نوآوری های خاص خود را داشته اند

< ادامه

Images/Gallery/FullSize/20117131329287055.jpg Images/Gallery/FullSize/201121144357055.jpg Images/Gallery/FullSize/2011211241387055.jpg

خط تولید و دریافت استانداردها

شرکت تولیدی نوشین فرد همگام با پیشرفت صنایع غذایی در مسیر رشد قرار گرفته و سعی شده با بهره گیری از آخرین تکنولوژی ساخت فرآورده های آردی ( کلوچه ، ویفر ، کیک و ..... ) و استفاده از ماشین آلات مدرن و پیشرفته و با تکیه بر دانش فنی روز دنیا و انجام تولیدات بصورت اتوماتیک بعنوان بزرگترین تولیدکننده کلوچه در ایران فعالیت نموده و سهم عمده ای از بازار مصرف را به خود اختصاص داده است .


دریافت استاندارد های ملی و بین المللی:
شرکت نوشین فرد علاوه بر استفاده از علامت استاندارد ملی ایران برای محصولات تولیدی به منظور ایجاد نظامی قانونمند ومحیطی پویا و سالم ، سیستم ISO 9001:2008 غذایی وهمچنین جهت افزایش ایمنی محصولات خود سیستم های ایمنی مواد غذایی HACCP وISO22000:2005 را به عنوان الگوی کاری خود قرار داده است
.

Images/Gallery/FullSize/201012221347575795.jpg Images/Gallery/FullSize/20101222135275795.jpg Images/Gallery/FullSize/201012221353203019.jpg

واحد تحقیق ، توسعه و کنترل کیفیت

این واحد مهمترین واحد عملیاتی در شرکت نوشین فرد می باشد که با تحقیق و بررسی بر روی کیفیت مواد اولیه و چگونگی استفاده از آنها از نظر کمی در فرمولاسیون محصولات تولیدی نقش بسزایی را ایفا می نماید


کنترل کیفیت:
شرکت نوشین فرد به دلیل اهمیت دادن به کیفیت محصولات تولیدی جزو اولین شرکت هایی بوده که اقدام به تاسیس و تجهیز آزمایشگاه بصورت مستقل نموده است . آزمایشگاه مجهز ، مدرن و بروز شرکت نوشین فرد با داشتن کارشناسان متخصص و کارآمد بعنوان قلب تولید عمل نموده و با انجام آزمون بر روی مواد اولیه و محصول نهایی برابر ضوابط و استاندارد های موجود و بعد از اطمینان از کیفیت و سلامت محصول ، کنترل کیفیت را در صدر عملیات خود قرار داده و همواره بر این اصول پایبند می باشد
.

Images/Gallery/FullSize/201012221336237055.jpg Images/Gallery/FullSize/201012221340397055.jpg Images/Gallery/FullSize/201012221341565795.jpg

کلوچه بدون شکر

عضویت در خبرنامه

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید